Kosmetiikka

Jaderulla – vaivaton hemmoteluhoito kasvoille

Hurahdin 30 vuotiaana ihon hoitoon. Tiedä sitten voisiko tätä kutsua kuuluisaksi kolmenkympin kriisiksi vai ei mutta huomasin että ihoni on alkanut reagoimaan karttuviin kilometreihin ja olemus oli hieman nuupahtanut, joten päätin ottaa tavakseni säännöllisen hoitamisen.

Yksi ihonhoidon muoto josta kiinnostuin oli jaderullaus joka on niin vaivatonta, että sitä voi tehdä lähestulkoon missä vain! Jaderullaa on käytetty Kiinassa ihonhoidossa jo vuosisatojen ajan, joten ihan uudesta trendivillityksestä ei ole kyse. Rullaus vaikuttaa lymfakiertoon, vilkastuttaa kasvojen pintaverenkiertoa, rentouttaa kasvojen lihaksia, vähentää kasvojen turvotusta ja siloittaa juonteita. Jotkut jopa väittävät sen terävöittävän leukalinjaa.

Miten sitten tullaa tulisi käyttää? Netti on pullollaan ideoita, ohjevideoita ja neuvoja joten pian voi tulla helposti tunne, että mikä olisi se oikea tapa. Ei hätää! Väärää tapaa ei tunnu olevan eikä peruuttamatonta vahinkoa saa aikaan jos perusteet on kunnossa. Perusidea on se, että puhtaita kasvoja rullataan kevyesti 2-3 minuutin ajan kerrallaan. Rullan annetaan liukua omalla painollaa, joten kysessä ei ole voimalaji. Vetosuunta on aina alhaalta ylöspäin. Useimmissa rullissa on kaksi erikokoista päätä ja pienempi pää sopiikin hyvin silmänalusille ja isompi pää kasvojen muille alueille sekä kaulan rullailluun. Toiset tykkäävät rullata täysin puhtaalle iholle, toiset levittävät kasvoseerumia tai kosteusvoidetta ja rullaavat sitten jotta se imeytyisi paremmin. Jotkut suosittelevat jopa kokeilemaan kangasnaamiota, jota sitten rullaillaan.

Itse säilytän omaa rullaani jääkaapissa sillä kylmä rulla rentouttaa ja rauhoittaa ihoa. Rullaillen joka päivä ohjevideon mukaan, jonka löysin YouTubesta (video löytyy postauksen lopusta). Omaan rutiiniini kuuluu ihon puhdistus, jonka jälkeen levitän joko kasvoöljyä tai kosteusvoidetta ja rullaillen sitten. Rullailun jälkeen pesen rullan ja laitan takaisin jääkaappiin. Mitään leukalinjan muutoksia en ole huomannut, mutta jokaisen rullailun jälkeen kasvot ovat rentoutuneet ja iho on pehmeä sekä heleä. Sen lisäksi rulla on ollut äärimmäisen hyvä purentalihasten hieronnassa (oon melko hyvä leukojen kiristelijä ja narskutan öisin). Apua on löytynyt myös toistuviin päänsärkyihin ja migreeniokhtauksiin! Otsan ja ohimoiden rullaillu kivun ollessa pahimmillaan lievittää kipua ja toisinaan jopa poistaa kivun kokonaan. Rulla alkaa kulkea matkassani myös töihin, jolloin saan heti kivunlievitystä migreenin ja päänsäryn iskiessä.

Jaderullia myydään isojen markettien kosmetiikkaosastoilla ja netistä on lukemattomia verkkokauppoja mistä niitä saa tilattua. Hintahaarukka vaihtelee paljon ja käsittääkseni ominaisuudet kaikissa on melko samanlaiset, ulkomuoto vain vaihtelee. Oman rullani sain erittäin edullisesti Lidlistä 6,90 eurolla.

Loppuun vielä lyhyesti jaderullauksen hyödyt ja ohjevideo, jolla rullailen menemään!

  • Vilkastuttaa kasvojen pintaverenkiertoa ja aineenvaihduntaa
  • Poistaa turvotusta
  • Kirkastaa ja heleyttää ihoa
  • Kiinteyttää
  • Seerumit ja kasvovoiteet imeytyvät paremmin
  • Rentouttaa kasvojen lihaksia
  • Helpottavat päänsärkyä

Coconut Gastro somessa:

Instagram

Pinterest

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s