Reseptit

Perunagnocchivuoka (V)

Meidän Prismaan on ilmestynyt Rummon perunagnoccheja. Olen joskus yrittänyt tehdä gnoccheja itse kun eivät vielä kuuluneet meidän kaupan valikoimaan mutta lopputulos oli sellainen, että olen päättänyt toistaiseksi jättää gnocchien teot muille. Kaupasta niitä ostin kuitenkin kokeiluun ja olen todennut ne mahtavaksi arjen pikaruoaksi! Gnoccheja kun tarvitse keittää kuin 2 minuuttia ja maku on herkullinen. Gnoccheista teinkin Vegeviettelyksen ohjeen avulla herkullisen vegaanisen gnocchivuoan, jonka valmistaminen vei noin puoli tuntia.

Resepti neljälle:

1 pss perunagnoccheja

1 L vettä + 1 tl suolaa keittämiseen

2 tlk kidneypapuja

1 tlk (500 g) tomaattimurskaa

250 g kirsikkatomaatteja halkaistuna

½ dl punaista pestokastiketta (esim. Saclan Pesto Pomodori Secchi & Aglio on vegaanista)

1 dl kaurakermaa

½ tl suolaa

1 pss vegaanista juustoraastetta

Basilikaa päälle

Keitä gnocchit suolavedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja huuhtele pavut. Sekoita uunivuoassa keskenään gnocchit, pavut, kirsikkatomaatit, pestokastike, kaurakerma sekä suola. Lisää päälle juustoraaste ja paista 250 asteisessa uunissa keskitasolla 15-20 minuuttia. Lisää päälle tuoretta basilikaa.

Hintaluokka: alle 4 euroa / annos

Coconut Gastro somessa

Instagram

Pinterest

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s