Yleinen

Taaperoikäinen blogi – 10 faktaa minusta

Aika se vain kuluu. Tuntuu, että vasta julkaisin kaksivuotias blogini -julkaisun ja siitä on jo kulunut vuosi! Kolme vuotta blogin pitämistä takana ja ties kuinka monta edessä sillä lopettamisaikeita ei ole, sen verran rakas harrastus on kyseessä. Kolmen vuoden aikana olen julkaissut lukemattomia reseptejä, kirjoittanut myös muistakin aiheista ja perustanut kosmetiikkasivuston (joka on tosin edelleenkin vaiheessa). Yksi asia on kuitenkin, josta harvemmin puhun ja se olen minä itse. Kerron harvemmin itsestäni tai siitä kuka olen. Valinta on ollut ihan tietoinen sillä en juuri välitä olla hirveämmin esillä enkä ole koskaan kokenut, että se olisi blogini kannalta merkittävää. Blogissani kävijavirta on kuitenkin kasvanut tasaisesti vuosi vuodelta, joten varmaan teistäkin olisi kiva tietää, että kuka täällä ruudun takana oikein kirjoittelee? Synttäreiden kunniaksi siis kerron itsestäni 10 faktan verran.

1. Mun oikea nimi on Krista.

2. Ennen blogin aloittamista vihasin ruoanlaittoa ja musta oli ihan ok elellä makaronilla, jauhelihalla ja mäkkisafkalla. Mitä helpommalla ruoanlaitossa pääsi, sen parempi. Sitten jotain vain tapahtui ja vietän nykyään keittiössä paljon aikaa.

3. En myöskään aiemmin ollut juurikaan viherkasvien ystävä. Kaikki mikä olisi pitänyt pitää elossa, kuoli. Sen vuoksi meillä oli alunperin vain muovikukkia. Nyt taas oon ihan viherhullu ja lähes kaikki pysyy elossa. Eikä meillä ole kuin yksi muovikukka ja siitäkin olen ajatellut hankkiutua eroon.

4. Haaveilen omakotitalosta isolla takapihalla, jonne saisi puutarhan sekä maakellarin. Voisimme tällöin miehen kanssa kasvattaa edes osan ruoastamme ja olla osittain edes omavaraisia.

5. Olen mielettömän eläinrakas ja voisin ottaa ties kuinka monta eläintä meille jos olisi tilaa ja mies olisi yhtä eläinrakas. Eläimet ovat uskollisia ystäviä loppuun saakka, tuovat vastuuta sekä iloa elämään.

6. Olen ollut myös joulun vihaaja ja usein ollut töissä sen vuoksi omasta toiveesta. Nykyään joulun suunnittelu alkaa juhannuksena, sitä fiilistellään jo syyskuussa ja marraskuussa odotetaan, että milloin pystytetään kuusi ja koska voi toivoa joulua vapaaksi. Joulu on meille rauhoittumisen ja hengähtämisen aikaa sekä kiireetöntä yhdessäoloa ilman stressiä.

7. Olen melko tarkka rahankäyttäjä. Budjetoin ja seuraan menoja, vertailen hintoja ja ostan vain tarpeeseen. Pyrin myös korjaamaan ja uusiokäyttämään jo olemassa olevia tavaroita.

8. Olen ollut nuorempana melko kulutus- ja ulkonäkökeskeinen. Nykyään en juo alkoholia, polta tupakkaa, meikkaan harvemmin ja ostan vaatteita vain silloin kun niitä oikeasti tarvitsee (eli kun edelliset on rikki eikä voi enää korjata).

9. Olen aidosti huolissani ilmastosta sekä maapallon kestävyydestä ja mielestäni jokaisen tulisi kantaa asian suhteen aktiivisemmin kortensa kekoon.

10. Rakastan mustaa huumoria ja sitä viljellään meillä kotona melko ronskisti. Kodin ulkopuolella pyrin kuitenkin olemaan vähän maltillisempi.

Coconut Gastro somessa:

Instagram

Pinterest

YouTube

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s