Reseptit

Kolmen aineksen mango-valkosuklaamousse (V)

Pääsiäinen on jo melkein ovella ja monilla on varmaan menut valmiina tai niitä ainakin mietitään kuumeisesti. Itse olen koko pääsiäisen töissä, joten meidän menu on simppeli ja helppo valmistaa. Pääsiäismenun kohokohta onkin jälkiruoka, joka tänä vuonna syntyy nopeasti kolmesta aineksesta. Vegaaniseen mango-valkosuklaamousseen et tarvitse kuin soija- tai kauravispiä, mangososetta sekä vegaanista valkosuklaata.

Resepti neljälle:

1 prk soija- tai kauravispiä

1 dl mangososetta

80 g vegaanista valkosuklaata (esim. iChoc)

(Keltaista elintarvikeväriä)

Vatkaa soija- tai kauravispi kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon mangosose ja siirrä seos jääkaappiin odottamaan. Sulata valkosuklaa vesihauteessa ja anna jäähtyä hieman. Sekoita valkosuklaa huolellisesti vispin joukkoon ja värjää moussea halutessasi keltaisella elintarvikevärillä.

Hintaluokka: alle 2 euroa / annos

Coconut Gastro somessa:

Instagram

Pinterest

YouTube

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s