Reseptit

Tofu-avokadopasta

Kurpitsapastan perään voidaankin heittää toinenkin pastaresepti (kyllä meillä syödään muutakin kuin pastaa 😅). Idea nopeasta tofu-avokadopastasta syntyi kuntosalin jälkeen kun kello oli paljon ja ruokaa piti saada pöytään nopealla tahdilla. Joten tofu pyyhkeeseen painon alle siksi aikaa kun kävi suihkussa ja sen jälkeen vain pasta kiehumaan jonka aikana ehti kuutiomaan ja paistamaan tofun sekä soseuttamaan avokadon. Voilá!

Resepti neljälle:

1 pkt maustamatonta tofua

3 valkosipulin kynttä

2 avokadoa

300 g pastaa (esim. linguine tai tagliatelle)

½ sitruunan mehu

1 rkl oliiviöljyä

Suolaa & pippuria myllystä

Kääri tofu keittiöpyyhkeeseen tai talouspaperiin ja laita painon alle 20-30 minuutiksi. Halkaise avokadot, poista kivet ja kaavi sisus. Soseuta avokadot sauvasekoittimella. Kuutioi tofu pieneksi kuutioiksi, murskaa valkosipulin kynnet ja paista pannulla oliiviöljyssä kunnes tofu on saanut kauniin ruskean värin. Keitä pasta kypsäksi ja sekoita joukkoon tofu, valkosipulit sekä soseutettu avokado. Mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunanmehulla ja tarjoile vegaanisen parmesanin sekä tuoreen basilikan kanssa.

Hintaluokka: alle 2 euroa / annos

Seuraa Coconut Gastroa myös Instagramissa ja Pinterestissä. 😎

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s