Reseptit

Vegaanin kurpitsa-fetapasta

Kaupan hyllyt notkuvat mitä ihmeellisimpiä vegaanivaihtoehtoja ja etenkin juustohylly saa välillä pään pyörälle. Bongasin tällä kertaa vegaanista fetaa (merkki oli Violife ja nimi Greek white block) ja mieleen heti juolahti miehen toive kurpitsapastasta. Siitähän se idea sitten syntyi. Vegaaninen fetajuusto yllätti maultaan positiivisesti sillä se oli hyvin samankaltaista verrattuna aitoon fetaan. Erona oli hieman pehmeämpi koostumus, vähemmän suolainen maku ja aavistuksen jogurttinen jälkimaku.

Resepti neljälle:

700 g myskikurpitsaa (eli 1 pienehkö/keskikokoinen)

1 rkl oliiviöljyä

Suolaa & mustapippuria myllystä

400 g tagliatellepastaa

½ sitruunan mehu

½ paketti (100-150 g) vegaanista fetaa kuutioituna

Rucolaa päälle

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Kuori kurpitsa, halkaise ja poista siemenet. Kuutio kurpitsa pieniksi kuutioiksi ja laita kuutiot uunipellille. Lisää kuutioiden päälle oliiviöljyä sekä suolaa ja pippuria ja paahda uunissa noin 20 minuuttia kunnes kurpitsat ovat pehmenneet.

Keitä pasta tällä välin kypsäksi. Sekoita keitetty pasta, kurpitsapalat, sitruunamehu sekä fetajuustokuutiot keskenään. Tarjoile pasta rucolan kanssa.

Hintaluokka: alle 2 euroa / annos

Seuraa Coconut Gastroa myös Instagramissa ja Pinterestissä. ☺️

Advertisement

2 vastausta artikkeliin “Vegaanin kurpitsa-fetapasta

    1. Hei!

      Ensisijaisesti blogissa kiinnittää huomion tietenkin aiheet jotka itseäni kiinnostavat; ruoka, käsityöt, ekologisuus, minimalismi tai vaikka säästäminen monen muun asian ohella. Ulkoasu on myös sellainen joka kiinnittää huomioni, mikäli se yksinkertainen mutta sisältää kenties jotain sellaista, mikä tuo esiin hieman kirjoittajan persoonaa kuten vaikka logo. Postaukset ovat kuitenkin lopulta se mikä saa seuraamaan blogia aktiivisesti. Kun postaukset ovat selkeitä, sopivan mittaisia ja antavat infoa tai uutta perspektiiviä omiin kiinnostuksen kohteisiin, seuraan blogiakin aktiivisesti. Mukavaa syksyä sinulle! 🙂

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s