Reseptit

Chocochilin marinoitu punasipuli

Tiedosto_001 (21)

Marinoidut punasipulit ovat niin ihanan makuisia, etten edes ymmärrä miksi näitä ei ole tullut tehtyä aiemmin. Chocochilin ohjeella punasipuleista saa ihanan makeita ja lime tuo niihin kesäisen ja raikkaan maun. Meillä marinoituja punasipuleita laitettiin hampurilaisiin mutta ne sopivat myös sellaisenaan lisukkeeksi, salaatteihin, hot dogeihin, pitaleipiin ja vaikka mihin!

Resepti yhteen purkilliseen: 

2-3 punasipulia

1 dl valkoviini etikkaa

1 dl sokeria

1 tl suolaa

1 limen mehu

1 rkl rypsiöljyä

 

Kuori ja leikkaa punasipulit ohuiksi renkaiksi. Aseta punasipulit kuumennusta kestävään lasipurkkiin. Mittaa kattilaan valkoviinietikka, sokeri, suola sekä limen mehu ja kiehauta. Kaada kiehuva seos lasipurkkiin punasipulien päälle, lisää rypsiöljy joukkoon ja anna marinoitua jääkaapissa vähintään tunti.

Punasipulit säilyvät jääkaapissa noin viikon ajan.

Hintaluokka: alle 2 euroa / koko erä

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s