valokuvaus

Villa Mehu osa 3/3

vaatekaappitalo3talo2talopöytäkielioppiakellarinuotit

Vaikka ollaankin jo kaukana Kirkkonummen tienoilta, viimeinen osa Villa Mehusta on tässä. Aikaa vierähti lähes kuukausi, sillä välissä muutimme Rovaniemelle. Muutto ei mennyt niin sanotusti kuin strömsössä, jonka vuoksi blogin päivittelykin oli tauolla. Juuri ennen muuttoa hajoava auto ei ollut tarpeeksi, vaan vielä piti osua kohdalle epäonnea asuntojuttujen kanssa. Onneksi elämä alkaa tasaantumaan pikkuhiljaa ja elämä alkaa päivä päivältä tuntumaan normaalimmalta! Ensi viikosta alkaen viikon ruokalista -postaukset alkavat jatkumaan ja luvassa on vielä myöhemmin joskus postausta siitä, miten elämä Lapissa on lähtenyt käymään. Niin ja tietenkin reseptipostauksetkin tulevat jatkumaan!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s