valokuvaus

Villa Mehu osa 2/3

diyikkunafillaritvuorimajavierasmajarakennelmaovikengät

Matka Villa Mehun oudossa maailmassa jatkuu. Villa Mehu on ollut tyhjillään jo yli 10 vuotta, joten luonto on alkanut ottamaan paikasta vallan eikä ihan kaikista rakennelmista käynyt ilmi, että mitä ne alun alkaen ovat olleet. Villa Mehussa pieniä majoja ja rakennelmia oli useita. Isoin rakennus oli itse Sinistön kotitalo. Lisäksi paikalta löytyi myös korkea rakennus, joka oli nimeltään Vuorimaja. Kaikissa rakennuksissa kuitenkin korostui mataluus. Monet majat sekä niiden ovet olivat niin matalia, että jopa minä 155 senttisenä olisin saanut niistä kontata nelinkontin sisään.

Villa Mehun kaltaisessa paikassa kuitenkin alkaa pohtimaan ihmisen mielentilaa ja ajatuksen kulkua. Kyseiseen paikkaan ei mene autotietä vaan pieni polku. Sinistö käytti rakentamiseen pääsääntöisesti kierrätysmateriaalia, jonka hän toi itse paikalle kävellen tai polkupyörällä. Villa Mehun rakennelmien seinät olivat täynnä kuvia ja lehtileikkeitä 60-luvulta alkaen. Monissa leikkeissä jutut olivat poliittisia ja käsittelivät muun muassa ihmisoikeuksia. Valokuvia oli erilaisin elämänviisauksin jalostettuina mutta myös taiteilijasta itsestään, etenkin alasti. Rakennelmissa oli käytetty paljon erilaista rekvisiittaa koristeina, kuten luistimia, kenkiä, kaulakoruja, nukkeja tai retkisänkyjä. Joistain rakennelmista ei vain auennut, että mitä ne olivat ja ehkä se on tarkoituskin.

Lisää kuvia jälleen tiedossa seuraavassa ja viimeisessä postauksessa.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s